Vrienden

Als u van klassieke muziek houdt, van onze concerten geniet en begrijpt dat kwaliteit geld kost, dan willen wij u graag tot onze Vrienden rekenen.
Met een jaarlijkse Vriendenbijdrage van minimaal € 25, – wordt u Vriend. U steunt met uw bijdrage ons in onze ambitie om concerten op een kwalitatief hoog niveau te blijven verzorgen.

Wat doen wij voor u als Vriend?
Wij zorgen ervoor dat u tijdig een aankondiging van onze concerten ontvangt. U ontvangt tevens onze Nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van onze vereniging. Hebt u als Vriend kaarten voor een concert gekocht, dan reserveren wij bovendien een mooie zitplaats in de concertzaal voor u en uw introducé.

Mogen wij u als Vriend verwelkomen?
U kunt zich aanmelden door een e-mailbericht te sturen naar c.veringmeier@home.nl of telefonisch contact op te nemen met 074/2668973.

Zie ook de pagina Sponsoring

Najaarsconcert 2019

Weihnachtsoratorium van J.S. Bach

Vrijdag 20 december 2019 in Onze Lieve Vrouwe Kerk te Hengelo

Klik hier voor meer informatie

Johann Sebastian Bach

Johann Sebastian Bach (Eisenach, 21 maart 1685 – Leipzig, 28 juli 1750) was een Duitse componist van barokmuziek, organist, klavecinist, violist, muziekpedagoog en dirigent. Hij wordt door de meeste muziekwetenschappers beschouwd als een van de grootste en invloedrijkste componisten uit de geschiedenis van de klassieke muziek vanwege de inventiviteit waarmee hij melodie, harmonie en ritme, maar ook diverse muziekstijlen uit zijn tijd en dansvormen combineerde, wat vele componisten na hem inspireerde en wat ze ook trachtten te evenaren.

Word vriend van TCOV

Als je van klassieke muziek houdt, van onze concerten geniet en begrijpt dat kwaliteit geld kost, dan willen we je graag tot onze vrienden rekenen.

Meer info »

 

Facebook icoon