Piano begeleiding oefenavonden

Inge-Lulofs-1Onze pianiste Inge Lulofs

Inge Lulofs is begonnen met pianospelen toen ze negen jaar was. Haar pianostudie volgde ze aan het Twents Conservatorium waar ze het diploma Uitvoerend Musicus behaalde.
Als pianiste is ze verbonden aan Het Orkest van het Oosten. In het orkest speelt ze alle piano- en celestapartijen. Tevens begeleidt ze de audities.
Vanaf de oprichting maakt ze deel uit van het Valerius Ensemble, een kamermuziekensemble dat voornamelijk bestaat uit leden van Het Orkest van het Oosten. Het Valerius Ensemble verzorgt jaarlijks vele concerten in binnen- en buitenland.
Inge treedt ook regelmatig op als begeleidster van instrumentalisten, vocalisten en koren. Al sinds haar studententijd speelt ze iedere dinsdagavond bij de TCOV.
Concertreizen maakte Inge naar o.a. Rusland, Zuid-Korea, Spanje, Portugal, de Verenigde Staten, Engeland en Duitsland.
Als docente is Inge verbonden aan de muziekschool in Nordhorn en sinds kort ook aan de Academia Musica in Enschede
Thuis heeft ze een lespraktijk met o.a. een groep gevorderde, enthousiaste amateurs die twee maal per jaar optreden tijdens een leerlingenconcert.

Onze reserve pianist is Gerard van Kempen

Najaarsconcert 2019

Weihnachtsoratorium van J.S. Bach

Vrijdag 20 december 2019 in Onze Lieve Vrouwe Kerk te Hengelo

Klik hier voor meer informatie

Johann Sebastian Bach

Johann Sebastian Bach (Eisenach, 21 maart 1685 – Leipzig, 28 juli 1750) was een Duitse componist van barokmuziek, organist, klavecinist, violist, muziekpedagoog en dirigent. Hij wordt door de meeste muziekwetenschappers beschouwd als een van de grootste en invloedrijkste componisten uit de geschiedenis van de klassieke muziek vanwege de inventiviteit waarmee hij melodie, harmonie en ritme, maar ook diverse muziekstijlen uit zijn tijd en dansvormen combineerde, wat vele componisten na hem inspireerde en wat ze ook trachtten te evenaren.

Word vriend van TCOV

Als je van klassieke muziek houdt, van onze concerten geniet en begrijpt dat kwaliteit geld kost, dan willen we je graag tot onze vrienden rekenen.

Meer info »

 

Facebook icoon